Steinar Sagen:

Dette skal han gjøre nå

Etter 15 år med «Radioresepsjonen» er Steinar Sagen klar for nye utfordringer. I TV-programmet «Kongen Befaler» på Discovery skal han løse ulike utfordringer - og mener selv han er ganske god.

DELTAKER: Steinar Sagen skal dette året både lage podkast for VG, spille i «Side om Side», og skal også være deltaker i TV Norge-programmet «Kongen befaler». Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
DELTAKER: Steinar Sagen skal dette året både lage podkast for VG, spille i «Side om Side», og skal også være deltaker i TV Norge-programmet «Kongen befaler». Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I mars kom nyheten om at Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim forlater sine faste stillinger i NRK. Dette betydde slutten for «Radioresepsjonen», men det ble tidlig kjent at de tre skulle fortsette å lage lettbeint underholdning i VG, i sammenheng med avisas satsing på lyd- og podkast.

Bortsett fra dette har man visst lite om hva de tre skal gjøre. Nå er det derimot klart Steinar Sagen skal delta i årets sesong av «Kongen Befaler».

- Det kjennes fint. Både ungene mine og jeg har vært «Kongen Befaler»-fans siden første sesong, og siden jeg har sagt opp min faste stilling i NRK så tenkte jeg at det har jeg lyst til å gjøre, sier Sagen til Dagbladet.

Nei til kjendis-reality

«Kongen Befaler» er et underholdningsprogram på discovery+ og TVNorge som hadde premiere i 2019. I programmet inviterer Atle Antonsen norske kjendiser til å løse ulike oppgaver.

- «Kongen Befaler» er jo programmet som der alle som ser blir sittende og tenke «for en idiot, jeg ville gjort det helt annerledes». Det er veldig gøy å være han idioten, men synes selv at jeg var ganske god.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer