Martin Lepperød:

Dette skal han gjøre nå

NRK-profilen tilbake i nytt program.

VEMODIG: Martin Lepperød har ikke lagt skjul på at han synes det er vemodig å slutte i P3morgen. Her fra Senkveld i 2020. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2
VEMODIG: Martin Lepperød har ikke lagt skjul på at han synes det er vemodig å slutte i P3morgen. Her fra Senkveld i 2020. Foto: Helene Kjærgaard / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av januar avslørte NRK-profil Martin Lepperød at han slutter i P3morgen. I to år har han ledet radioprogrammet sammen med Adelina Ibishi.

- Det er jo drømmejobben. Hadde den startet litt seinere på dagen, så kunne jeg hatt den jobben evig, uttalte han til NRK P3.

Lepperød hadde også podkasten Karakter sammen med Henrik Farley og Jonis Josef. I november i fjor ble det kjent at programmet legges ned.

Nå er trioen tilbake.

Nytt konsept

- Jeg gleder meg helt sykt til å lage ny podkast med Jonis og Henrik. Det er en stund siden Karakter var ferdig, så nå er det veldig stas å starte på et nytt prosjekt med gutta. Lytterne vi hadde var jo klin gærne, så vi håper at de blir med oss videre. Og at vi selvfølgelig får oss noen nye venner, forteller Lepperød til Dagbladet.

Den nye podkasten har fått navnet Dynga. Trioen hadde mange navn på blokka, men landet på det mest åpenbare valget ifølge Lepperød.

- Sjefene i NRK synes forslagene var for dumme. Så kom vi til å snakke om at vi tre er noen søplegutter, så da var det like greit å kalle podkasten for Dynga, sier Lepperød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer