Herman Flesvig:

Dette skal han gjøre nå

Etter sjokkbeskjeden om at det ikke blir noen tredje sesong av megasuksessen «Førstegangstjenesten» , kan Herman Flesvig nå avsløre medvirkning i nytt gangsterprosjekt.

TRAILER: Herman Flesvig spiller én av hovedrollene i den nye NRK-serien «Flus». Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Herman Flesvigs gigasuksess Førstegangstjenesten hadde andre, og siste sesong i fjor. Flesvig har imidlertid ikke ligget på latsida siden den gang, og han er heller ikke ferdig med prosjekter for NRK.

Flesvig skal nemlig spille i den kommende NRK-serien «Flus», som sendes på NRK til høsten.

Det opplyser NRK under kanalens høstlansering tirsdag.

Serien er en gangsterkomedie fra Oslo, og følger en kompisgjengs hverdag i hjertet av norsk gjengkriminalitets gullalder, ifølge NRK.

I det kriminelle miljøet møter seerne Bæbs og hans to kompiser, Even André og Kelechi. Even André drar Bæbs inn i en pågående feide mellom to pakistanergjenger, og Kelechi føler han må gjøre sitt for å beskytte Bæbs. Det går gradvis opp for Bæbs at han befinner seg i en verden han ikke hører hjemme i, skriver NRK i programbeskrivelsen.

- Det er ikke en dokumentar, det er mer basert på et minne av hvordan det var å vokse opp på den tida, sier serieskaper Yosef Woldemariam, kjent fra gruppa Madcon, under lanseringa.

I tillegg til Flesvig, spiller også Filip Ramberg og Tobias Haile Furunes roller i serien.

Enorm suksess

Flesvig ble for alvor et kjent navn for det norske folk etter han var med i NRK-serien «Førstegangstjenesten». Serien ble en stor seersuksess, og knuste også flere rekorder. Seriens første sesong i 2020 ble raskt en stor suksess, og hadde i snitt seertall på over en million seere.

I den populære serien fikk seerne et humoristisk blikk på livet i førstegangstjeneste, med karakterer som Ahre-Ketil, Tanja-Laila, Preben og Ola Halvorsen i front.

Da det i fjor ble kjent at «Førstegangstjenesten» sluttet etter to sesonger sa Flesvig til NRK at årsaken var at «nå er leken god».

- Så nå blir det å utvikle seg og prøve seg på nye ting, sa han den gang.

For jobben sin har Flesvig også fått flere utmerkelser. Under Gullruten i mai fikk han den gjeve publikumsprisen, og i fjor ble han tildelt Wenche Foss ærespris. I juryens begrunnelse ble det lagt vekt på at han anses å være et godt forbilde for unge, særlig dem som deler hans diagnose - ADHD.

Sammen med Mikkel Niva har Flesvig nå podcasten «Storefri» på podcasttjenesten PodMe.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer