Dette spillet bør bli bra!

Jason Bourne kommer i spillform.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De eksplosive actionfilmene «The Bourne Identity» og «The Bourne Supremacy» ble godt mottatt av filmpublikummet - og nå er det lov å håpe at spillpublikummet kan bli like fornøyde med ankomsten av dataspillet «The Bourne Conspiracy».

Det er spillselskapet Sierra Entertainment som i en pressemelding annonserer at spillet som utvikles til PlayStation 3 og Xbox 360 vil basere seg på visse elementer i «The Bourne Identity», kombinert med nyskrevet materiale.

- For første gang vil spillere få mulighet til å oppleve skyggeverdenen til snikmorderen Bourne, som kontinuerlig plages av mareritt fra hans tidligere liv, sier Peter Della Penna, sjef for utviklerselskapet High Moon Studios i pressemeldingen.

Spillutviklingen foregår i tett samarbeid med Ludlum Entertainment, som ivaretar rettighetene etter den avdøde thriller-forfatteren Robert Ludlum.

- Målet med samarbeidet er å skape et spill som henter inspirasjon fra kjente elementer innenfor Bourne-universet, forteller Della Penna videre.

Disse «kjente elementene» vil også gjenspeile seg i måten Bourne ter seg på i kamp - her skal vi få oppleve alt fra beinhard nevekamp til solide doser skyting, i tillegg til den obligatoriske snikingen. La oss bare håpe at det hele kan gjøres på originalt vis, og at vi ikke ender opp med nok et gjennomsnittlig filmbasert spill.

Ut fra bildene å dømme får vi ikke se Matt Damon i rollen som Jason Bourne i spillet - flere detaljer vil uansett dukke opp på årets E3-messe i Los Angeles, der Dagbladet.no vil være tilstede.

BLIR SPILL: Det kommer neppe som noen overraskelse at det kommende spillet basert på «The Bourne Identity» blir et actionspill. Foto: SIERRA ENTERTAINMENT
BLIR SPILL: Det kommer neppe som noen overraskelse at det kommende spillet basert på «The Bourne Identity» blir et actionspill. Foto: SIERRA ENTERTAINMENT Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer