Dette «spillet» er bare rart

... og besynderlig moro!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DE SÆRESTE SPILLENE kommer alltid fra Japan, uten unntak. Så også «Noby Noby Boy», som det siste spilleksperimentet til «Katamari Damacy»-skaper Keita Takahashi så lekent heter.

«Noby Noby Boy» er i motsetning til den rullende Katamari-ballen ikke et spill i tradisjonell form. Her har du med en ekspanderende liten kålormgutt å gjøre, og det er hans vandringer rundt på stadig flere småverdener som danner hovedelementet i spillet.

Du har ingen konkrete mål, og kan stort sett gjøre akkurat som du vil innenfor «spillets» rammer — og det med ganske fornøyelige resultater.

NOBY NOBY-GUTTEN kan strekke seg til å bli mange hundre meter lang, og med de to tommelstikkene på PS3-kontrolleren kan du styre begge ender uavhengig av hverandre. Du kan spise gjenstander med munnen, og dytte dem ut andre veien akkompagnert av en uskyldig liten prompelyd.

På japansk betyr «nobinobi» å bedagelig strekke seg uten noe stress, og det er akkurat det du gjør her. Leken er det viktigste, og ikke det du kan oppnå med selve leken.

OG NETTOPP HER skiller «Noby Noby Boy» seg fra det meste i dagens spillverden. Du blir på merkelig vis hektet på denne uskyldige og absolutt fantastisk bisarre leken, og fikler rundt med ormegutten og alle de merkelige og stadig nye opplevelsene som oppstår på brettene rundt omkring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer