Dette spillet gir hjertebank av ren pikselglede

«Scott Pilgrim»-spillet er overraskende godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||8-bits retrografikk, chiptunes, manga, og «Double Dragon». Putt alle ingrediensene i en blender og ut kommer et spill — et nerdebeist imploderende i sin egen kulhet — umiskjennelig likt «Scott Pilgrim vs The World: The Game»

For de uinnvidde: «Scott Pilgrim» er et ganske stort fenomen over dammen. Kanadiske Bryan Lee O'Malleys mangainspirerte tegneserie handler om en håpløs gutt i tyveårene som treffer (bokstavelig talt) drømmedama Ramona Flowers, og må bekjempe hennes syv, onde ekskjærester

Serien er nylig blitt adaptert til sølvlerretet av «Shaun of the Dead»-regissøren Edgar Wright, med indieyndling Michael Cera i hovedrollen.

Historen som hele sulamitten visstnok er basert på stammer fra det lettere obskure Nintendo-spillet «River City Ransom» - en gateslåsser der to studenter saumfarer storbyen for å redde kjærestene sine fra generiske sleipinger og en fysak kalt Slick.

Hva er vel bedre enn å bruke dette «old school»-opphavet når en spillversjon pent og pyntelig skal danderes? Vanligvis er videospill basert på tegneserier eller filmer en rimelig traurig opplevelse — et produkt av en spillbransje konstant sultne på synergieffekter og billige, lettvinte løsninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer