Dette spiser stjernene

Mariah Carey drikker sjampis med sugerør, og Pavarotti vil helst lage maten selv. Spice Girls og Red Hot Chili Peppers vil tross navnene ikke ha sterk mat. Se hva stjernene forlanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Champagne er en selvfølge for en sangdiva som MariahCarey. Den skal drikkes av krystallglass og med sugerør - som må være bøyelig. Teen skal traktes med design-kildevannet Poland Spring Water. Rikelig med Ricola urtedrops mot sår sangerhals må det også sørges for.

Guttebandet Backstreet Boys vil ha sausene servert ved siden av hovedrettene til middagen og ønsker ingen former for godteri, sjokolade eller hurtigmat i garderoben. Sandwicher med peanøttsmør er derimot sterkt ønsket.

Svarte drikkebegre!

Cher forlanger eget parykkrom og drikker Coca-Cola, ingefærøl og sportsdrikk med kirsebærsmak samt rødvin og hvitvin som ikke må være av typen Kendall Jackson. Drikkebegrene må være svarte.

Rider

En rider er en overenskomst mellom artisten og arrangøren hvor artisten gjør rede for sine spesielle ønsker for konserten. Den er oftest bindende og kan medføre økonomisk ansvar eller avlysning ved svikt på viktige områder.

Det finnes to typer ridere: Den tekniske, som tar for seg alle detaljer om scenerigging og anskaffelse av utstyr, og bekvemmelighetsridere. Der formidles artistenes ønsker om garderobe, hotell og ikke minst mat og drikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer