- Dette var en av sangene han mente måtte få se dagens lys

Produsent om Michael Jacksons nye album.

TO ALBUM: Om ti dager kommer albumet «Xscape» i butikkhyllene. Det blir det andre albumet til Michael Jackson etter hans død. Foto: NTB Scanpix
TO ALBUM: Om ti dager kommer albumet «Xscape» i butikkhyllene. Det blir det andre albumet til Michael Jackson etter hans død. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Allerede i mars ble det klart at Michael Jackson skulle komme med nytt album - det andre albumet siden han døde i 2009.

Albumet «Xscape» skal etter planen befinne seg i butikkhyllene allerede om ti dager, og har blant annet den anerkjente produsenten Rodney «Darkchild» Jerkins med på laget.

Avslo første tilbud Da Jerkins fikk tilbudet om å bidra med å produsere fem sanger til det tidligere albumet, som ble utgitt bare et år etter popstjernas død, takket han nei og avslo tilbudet.

- Det handlet aldri om at jeg ikke syntes det var en god idé å produsere et album etter hans død, men om at jeg personlig ikke var klar for den oppgaven på det tidspunktet. Jeg kjente Michael på et personlig plan, og måtte først forstå og tenke over hva han selv ville ha gjort, forteller produsenten til Huffington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer