- Dette var fett!

Vinnerne av Xbox 360-konkurranen koste seg.

(Dagbladet.no): I går kveld fikk de heldige vinnerne av Dagbladet.nos Xbox 360-konkurranse sette seg og prøve spillkonsollen for første gang et sted på vestkanten i Oslo.


- Jeg har ikke vært noe særlig glad i bilspill før, men dette var fett! Blant de spillene vi fikk se i kveld, er dette en klar vinner, fortalte Ismael Usman etter å ha spilt «Project Gotham Racing 3» med kompisen Mohammed Abdi i noen timer.

- Midt i blinken

Også Christer Fredriksen var fornøyd med bilspillet, som i tillegg til «Kameo» og «Dead or Alive 4» var mulig å spille på spillkonsollen som Microsoft lanseres i Norge den 2. desember.

- Jeg spiller mest bilspill ellers også, sammen med sønnen min på åtte. Han er helt rå i «Burnout», men jeg liker ikke å krasje så mye - derfor var dette midt i blinken, forteller Christer, som til daglig jobber som bilmekaniker.

Samarbeidet

Kjæresteparet Carina Onsvåg og Kim André Foss-Pedersen fant seg raskt til rette med «Kameo», som de kunne spille sammen i en samarbeidsmodus.

- Det er ganske lett å se forskjell på Xbox 360 og PlayStation 2, som vi spiller til vanlig - spesielt når det kommer til grafikken. «Kameo» koste vi oss med, men det var også gøy å spille «Dear or Alive 4». Det spillet vi spiller mest hjemme er «Tekken», og jeg synes «DOA4» var bedre. Det er store områder, man kan falle ned på mange nivåer - og så er apene som står rundt og ser på så søte, sier Carina - som også kan fortelle at de har tenkt å kjøpe en Xbox 360 når den kommer.

SAMARBEIDET: Carina Onsvåg og Kim André Foss Pedersen koste seg med «Kameo».
TIDLIG UTE: Finn Moe og Martine Idstad var blant vinnerne av konkurransen.
BILSPILL: Christer Fredriksen fant seg godt tilrette med «Project Gotham Racing 3».