DEBATT

SAS sandfast

Dette var over streken, Oddvar Stenstrøm

Å kalle andre mennesker totalt ubrukelig og inkompetent, er rett og slett ikke innafor.

ALLE MÅ TA SEG SAMMEN: Oddvar, jeg beklager at du ble den som fikk meg til å tenke at nok er nok. Alle må slutte å henge ut og snakke nedverdigende om hverandre i det offentlige rom, skriver innsenderen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ALLE MÅ TA SEG SAMMEN: Oddvar, jeg beklager at du ble den som fikk meg til å tenke at nok er nok. Alle må slutte å henge ut og snakke nedverdigende om hverandre i det offentlige rom, skriver innsenderen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Kjære Oddvar Stenstrøm. Jeg refererer til artikkel i Dagbladet 23. februar 2020 og SAS håndtering av «sandfaste» nordmenn på Gran Canaria.

Jeg forstår din, din families og alle andre som er berørt av stengt flyplass i Las Palmas, sin store frustrasjon over situasjonen dere har havnet i, og at SAS nok burde vært bedre på informasjon. Så absolutt forstår jeg det.

MEN, jeg får null respekt for deg etter de uttalelser du kommer med i Dagbladet. Å kalle andre mennesker totalt ubrukelig og inkompetent, er rett og slett ikke innafor. Å rette kritikk er lov, men ikke på den måten du velger å gjøre det. Det er grovt over streken for normal folkeskikk rett og slett.

Jeg er mor til 4 barn. Den eldste 26 år og den yngste 12 år. Utviklingen i skolen på de åra fra førstemann startet og til i dag, har vært skremmende med tanke på mobbing, språkbruk, uro og lite respekt for medelever og lærere. Skolen bruker mye tid på å bekjempe mobbing og utestengning mellom elevene. Jeg, som mor, formaner mine barn om å vise respekt, ikke snakke nedlatende til andre, være inkluderende og ta vare på de rundt seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer