Dette var vanskeligere for Atle Antonsen enn å ha trekantsex med Anders Baasmo

- Det er det vanskeligste jeg har gjort.

(Dagbladet): - Det er et ukjent terreng for meg. Jeg er ikke så teknisk begavet på de tinga der, sier Atle Antonsen til Dagbladet.

I morgen kveld blir den vanskeligste scenen han har spilt inn noensinne vist på TV2.

- På utrygg grunn I serien «Dag», der Antonsen har rollen som Dag, en tungsindig og nevrotisk samlivsterapeut.

Antonsen har tidligere sagt til Dagbladet at han selv og rollefiguren hans stadig blir likere.

Til tross for at han har spilt inn flere nakenscener, blant annet en scene der han har trekantsex med Anders Baasmo Christiansen, så mener komikeren at han nå har spilt inn sin mest krevende scene noensinne.

- Trekantscenen med Anders var mye enklere, det er komedie. Det er mye vanskeligere for meg å spille inn emosjonelle scener. Dette er kanskje det vanskeligste jeg har gjort. Det i alle fall det vanskeligste jeg har gjort i løpet av «Dag»-innspillingene, sier Atle Antonsen og legger til:

- Her var jeg på utrygg grunn.

Ga mersmak TV-serien, som er skrevet av Kristopher Schau og regissør Øystein Karlsen, har blitt godt sett på tv og hyllet av kritikerne. Antonsen mener at mye av grunnen til at han klarte å gjennomføre akkurat denne scenen var på grunn av sin dyktige motspiller.

- Det har veldig mye å si at en har god kjemi med den personen en spiller mot. Jeg ble bedre og flinkere av å spille mot Tuva, som er så dyktig, sier han, og legger til:

- Det var satt av ganske god tid til å spille inn denne scenen, fordi at vi ikke visste hvordan det kom til å utarte seg. Men vi ble ferdig ganske raskt, faktisk.

Ga det mersmak?

- Ja, det gjorde faktisk det. Jeg trodde det skulle være kjedelig, jeg har aldri vært så interessert i å spille drama. Men det var ganske interessant, det var spennende, sier Antonsen.

HUMOR: Atle Antonsen er vant til å spille i komedier. I serien «Dag» blir skuespillerkunnskapene hans utfordra. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HUMOR: Atle Antonsen er vant til å spille i komedier. I serien «Dag» blir skuespillerkunnskapene hans utfordra. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer