Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Dette var veldig kleint

Tror ikke det var regissør Triers idé.

 FILMPLAKATER:  På de offisielle filmplakatene for filmen simulerer skuespillerne orgasme. Foto: Zentropa
FILMPLAKATER: På de offisielle filmplakatene for filmen simulerer skuespillerne orgasme. Foto: Zentropa Vis mer

KØBENHAVN (Dagbladet): I oktober ble filmplakatene til filmen «Nymphomaniac» offentliggjort. I likhet med mye av det Von Trier tidligere har produsert, vakte også plakatene stor oppsikt. De viser nemlig fotografier av flere av skuespillerne i filmen - der de simulerer orgasme.

Dagbladet er til stede i København der filmen i går hadde pressevisning. I dag stilte skuespillerne Stellan Skarsgård, Charlotte Gainsbourg og Stacy Martin til intervjuer. Trier ønsket ikke selv å snakke med pressen.

Charlotte Gainsbourg forteller at bildene til filmplakatene var en helt spesiell utfordring.

- Rart og vanskelig - Det var utrolig rart og vanskelig. Lars var ikke bak kamera eller regisserte det. Jeg var villig til å gå hele veien for Lars, men ikke for noen andre. Selv om fotografen var en fin fyr og flink fotograf, så var han likevel ikke Lars. Så det føltes rart, sier Gainsbourg til Dagbladet og fortsetter:

- Det er helt annerledes når man spiller inn en hel scene. Her skulle vi bare gå rett inn i en posering. Det var veldig kleint.

Heller ikke Stellan Skarsgård synes det var spesielt fornøyelig å stille på denne fotograferingen.

- Ikke egentlig, jeg foretrekker å få orgasme på ordentlig. Det må ha vært en syk person som fant på de greiene der. Jeg tror faktisk ikke det var Lars, men det kan ha vært det, sier han og ler. 

Tidligere modell Stacy Martin synes imidlertid det hele var ganske uproblematisk.

- Det gikk veldig fort og greit. Jeg bare kastet håret litt rundt og lagde masse rare poseringer, og plutselig satt den. Det var ganske gøy egentlig, sier hun og flirer.

Det er forøvrig ikke første gang den unge skuespilleren poserer for kamera. Dette er hennes første rolle i en film, men fra før har hun erfaring foran kamera som modell.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media