«Fortnite» sesong 5

Dette vet vi om «Fortnite» sesong 5

Dinosaur-teorien kan ha vært inne på noe.

SESONG 5: Ny sesong av Fortnite er på vei. Henrik forteller om ni ting vi tror og vet kan komme i sesong fem. Vil du se mer av Dagbladet spill? Klikk her: HTTPS://goo.gl/L6b1YPVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste uka av «Fortnite» sesong 4 har begynt, og trolig kan vi vente oss en ny og spennende sesongstart i løpet av de to neste ukene.

Siden suksessen «Fortnite» begynte sin reise i spilluniverset har vi vært gjennom fire sesonger, alle med en varighet på ti uker.

Se videoen øverst i saken.

Reiser tilbake i tid

Sist sesong fikk vi et møte med en rekke superhelter og superskurker, mens nå kan det se ut som om tidsreise er på agendaen.

I løpet av den fjerde sesongen har det florert av konspirasjonsteorier om hva neste sesong vil handle om. Mange har referert til det gigantiske dinosauravtrykket som gjemmer seg i nærheten av «Snobby Shores», og argumentert for at det vil ha noe med dinosaurer å gjøre.

Nå kan det imidlertid se ut som om dinosaur-teorien kan ha vært inne på noe. Ifølge informasjon fra brukeren med aliaset «InternetAdam», den samme mannen som ga korrekte opplysninger om fjerde sesong, skal vi nemlig reise tilbake i tid.

Andre brukere, som FNBRLeaks og GameCentralFBR, har også hintet om at vi skal tilbake i tid, og blant annet besøke cowboy-tiden i den ville vesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer