Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Fortnite» sesong 5

Dette vet vi om «Fortnite» sesong 5

Dinosaur-teorien kan ha vært inne på noe.

SESONG 5: Ny sesong av Fortnite er på vei. Henrik forteller om ni ting vi tror og vet kan komme i sesong fem. Vil du se mer av Dagbladet spill? Klikk her: HTTPS://goo.gl/L6b1YPVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siste uka av «Fortnite» sesong 4 har begynt, og trolig kan vi vente oss en ny og spennende sesongstart i løpet av de to neste ukene.

Siden suksessen «Fortnite» begynte sin reise i spilluniverset har vi vært gjennom fire sesonger, alle med en varighet på ti uker.

Se videoen øverst i saken.

Reiser tilbake i tid

Sist sesong fikk vi et møte med en rekke superhelter og superskurker, mens nå kan det se ut som om tidsreise er på agendaen.

I løpet av den fjerde sesongen har det florert av konspirasjonsteorier om hva neste sesong vil handle om. Mange har referert til det gigantiske dinosauravtrykket som gjemmer seg i nærheten av «Snobby Shores», og argumentert for at det vil ha noe med dinosaurer å gjøre.

VILLE VESTEN: I Epic Games sin nyeste trailer for «Fortnite» sin sandkasse-modus, hinter de selv til en setting i vesten, med pistoldueller og brune bygg. Foto: Epic Games
VILLE VESTEN: I Epic Games sin nyeste trailer for «Fortnite» sin sandkasse-modus, hinter de selv til en setting i vesten, med pistoldueller og brune bygg. Foto: Epic Games Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut som om dinosaur-teorien kan ha vært inne på noe. Ifølge informasjon fra brukeren med aliaset «InternetAdam», den samme mannen som ga korrekte opplysninger om fjerde sesong, skal vi nemlig reise tilbake i tid.

Andre brukere, som FNBRLeaks og GameCentralFBR, har også hintet om at vi skal tilbake i tid, og blant annet besøke cowboy-tiden i den ville vesten.

I den nye traileren Epic Games publiserte for «Fortnite» sin sandkasse-modus, kan man også se bilder fra ville vesten, samt spillere som bygger store strukturer som ligner pyramider, samt den berømte sfinksen fra Egypt.

Også i «Retail Row» har det dukket opp en ny restaurant, og på den ene veggen henger det et bilde av noe som ser ut som en noe eldre versjon av stedet «Anarchy Acres».

Raketten som forsvant

Sammen med oppstarten av fjerde sesong, kunne spillerne oppdage en skurkebase gjemt i de høye fjellene ved «Pleasant Park», og en heltebase gjemt ute ved kystlinja, nedenfor «Wailing Woods».

På toppen av skurkebasen var det plassert en stor rakett som pekte opp mot himmelen, og rundt omkring på kartet var det plassert tv-skjermer som alle så ut til å telle ned til noe.

Artikkelen fortsetter under videoen.

SINNSYK: Fortnite har kommet ut med en ny modus, playground, og vi har selvfølgelig prøvd den ut. Vil du se mer av Dagbladet Spill? Følg oss også på Instagram: Se mer her: Vis mer Vis mer

I niende uke av fjerde sesong ble det klart at tv-skjermene telte ned til en rakettoppskytning, og etter at raketten ble skutt opp til himmels etterlot den seg en gigantisk glødende sprekk på himmelen.

Sprekken vokser for hver dag, og hver eneste dag dukker det opp en rekke små og lysende portaler rundt omkring på kartet, som sluker nærliggende objekter. En portal har blant annet dukket opp på taket av restauranten i «Tomato Town», mens en annen har slukt «Motel»-skiltet vest for «Anarchy Acres».

Nå er teorien at alle disse portalene kommer til å ta med seg en ny tidsepoke, og føre til endringer på kartet når den femte sesongen setter igang.

Følg Dagbladet Spill på Youtube, og hold deg oppdatert på gaming!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!