«Red Dead Redemption 2»

Dette vet vi om «Red Dead Redemption 2»

Nærmere virkeligheten enn noensinne.

Oppfølgeren kommer hele åtte år etter «Red dead Redemption». Christopher Robin går gjennom alt vi vet om et av årets mest etterlengtede spill. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Red Dead Redemption 2» er et action-spill som utspiller seg i en åpen verden uten grenser. Spillet er produsert av Rockstar Studios, det samme selskapet som står bak storserien «Grand Theft Auto».

Oppfølgeren til spillet kommer hele åtte og et halvt år etter det forrige «Red Dead Redemption»-spillte ble utgitt, 26. oktober 2018.

Her er det vi vet om spillet foreløpig.

Hva er historien?

Spillet tar for seg forhistorien til det første spillet i serien. Den gang møtte vi hovedkarakteren John Marston, som ble tvunget av myndighetene til å fange eller drepe tidligere medlemmer av sin egen kriminelle gjeng, «Dutch's Gang».

Det tidligere spillet utfoldet seg i 1911, mens denne gangen blir vi tatt tilbake til 1899.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Den ville vesten slik vi kjenner den er i ferd med å ta slutt, og de lovlydige myndighetene setter alle kluter til for å ta de siste kriminelle gjengene. Etter at et ran i western-byen «Blackwater» går galt, blir hovedkarakteren Arthur Morgan og hans kriminelle gjeng, «Van der Linde», nødt til å rømme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer