«Game of Thrones»

Dette vil fansen ha svar på

Her er noen av de viktigste spørsmålene fansen har før den siste sesongen av «Game of Thrones».

THE NIGHT KING: Ett av de største spørsmålene før den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones», er hva The Night King egentlig vil. Dette øyeblikket fra sesong sju, har fått fansen til å spekulere. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom sju sesonger av HBO-dramaet «Game of Thrones» har seerne fulgt mange karakterer og familier, som gradvis har rettet seg mot et felles mål; å få sitte på jerntronen.

Når den åttende og siste sesongen har premiere klokka 03 natt til mandag, er det likevel mange løse tråder som må samles og mange spørsmål som fansen krever svar på.

Serieskaperne David Benioff og Dan Weiss har tatt seg flere kunstneriske friheter, som ikke er med i «A Song of Ice and Fire»-bøkene skrevet av George R.R. Martin, som serien er basert på. Derfor kan det være vanskelig å forutse hvordan hele nå skal ende.

Dagbladet har undersøkt de forskjellige teoriene som diskuteres av fans på Internett, og samlet noen av de viktigste spørsmålene.

Obs! Denne saken kan inneholde spoilere fra tidligere sesonger.

Hva vil skje når Daenerys Targaryen og Jon Snow finner ut at de er i slekt?

I finalen av sesong sju oppstår det hete scener mellom dragemoren Daenerys Targaryen og løsungen fra Winterfell, Jon Snow. I den siste sesongen har de blitt allierte i kampen mot hvitvandrerne, også kalt de dødes hær. Det de ikke vet er at de egentlig er i slekt, nærmere bestemt tante og nevø. Dette kommer fram ved at Bran Stark, Jons bror, kan gå tilbake i tid å se hendelser som har skjedd. Seerne får tilbakeblikk fra da moren til Jon Snow har født, hvor hun gir barnet til Ned Stark, som alle tror er far til Jon. Foreløpig er det bare Bran og Samwell Tarly som vet sannheten. Nå lurer fansen på når Jon og Daenerys finner ut av sannheten, og hvordan de vil reagere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer