«Deus Ex 3» på vei

Men ikke hold pusten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det ble først snakket om et nytt «Deus Ex»-spill tidligere i år, men i dag offentliggjorde Eidos at de vitterlig jobber med «Deus Ex 3».

«Deus Ex» fikk med sin blanding mellom førstepersons action og rollespill en stor tilhengerskare da spillet ble sluppet i 2000.

- Spillet fikk veldig god mottagelse i 2000, og vi har nå et stort mandat i å kunne lage et tredje spill, forteller Stéphane D\'Astous i Eidos Montreal til Gamasutra.

Den ikke fullt så imponerende oppfølgeren «Deus Ex: Invisible War» ble utgitt i 2003, og siden det har spillserien ligget brakk.

D\'Astous forteller at de planlegger å gjøre «Deus Ex 3» til en stortittel, men at de ikke vil benytte mer enn 80 personer til utviklingen for å ha et velfungerende og sammensveiset utviklingsmiljø.

Til gjengjeld vil utviklingstiden bli litt lenger, fra 18 til 24 måneder. «Deus Ex 3» er nå ikke kommet lenger enn at konseptet er godkjent - vi må med andre ord vente en stund på spillet.Det sies heller ikke noe om til hvilke plattformer spillet kommer, annet enn at det utvikles med «nestegenerasjons teknologi» - det er altså ikke utenkelig at vi får se det på pc, Xbox 360 og PlayStation 3, om ikke eksklusivitetsspøkelset slår til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer