Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Diablo III» kommer først i 2011

Og da mest sannsynlig til konsoll også.

Årets BlizzCon-messe gikk av stabelen denne helgen, og som vanlig resulterte dette i flere nyheter fra kronen i Bobby Koticks Activision-imperium.

Blant annet ble det kunngjort en ny klasse for «Diablo III», nemlig krigermunk. Dette blir den fjerde klassen i spillet (i tillegg til barbar, trollmann og heksedoktor). Munken bruker sin egen kropp som våpen, og kan også bruke spirituelle angrep mot fienden. Mer informasjon om munken finner du hos Blizzard.

Det ble også snakk om spillets utgivelsesdato. Ifølge flere kilder er den nykunngjorte «World of Warcraft»-ekspansjonen og «StarCraft II» de eneste Blizzard-spillene som skal lanseres i 2010.

Sannsynligheten for at «Diablo III» kommer i år er ikke veldig stor, så da ser det ut som planen er en lansering i 2011. Blizzard påpekte imidlertid at de ikke har gitt noen dato for spillet.

«Diablo III» har alltid sett ut som en pc/Mac-eksklusiv tittel, men Blizzard har ikke utelukket en konsollversjon av spillet, og ifølge Spike TV-journalist Geoff Keighley er de nå i diskusjon med konsollfabrikantene (sannsynligvis Sony og Microsoft).

Det ble naturligvis også snakket om «StarCraft II». Blant annet kom det frem at Number Six fra Battlestar Galactica, Tricia Helfer, skal spille Sarah Kerrigan i spillet. Kerrigan var et menneske som ble fanget av de ekle zerg-ene, og forvandlet til noe ganske annet.

I tillegg kom det fram at kartredigeringsverktøyet for «StarCraft II» er såpass kraftig at man kan bruke det til å lage svært avanserte og varierte spillopplevelser, og at det blir mulig for brukere å legge ut «premium»-kart for salg.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling