Diagnose: MoldeJazz

MOLDE (Dagbladet): Sommer og sol, karsk og øl - og go' jazz. Kort sagt: Diagnosen «MoldeJazz» er stilt for tusener i Romsdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har seilt i ett døgn! Storveies, men det var litt kjedelig når regnet og stampsjøen herjet som verst over Hustadvika tirsdag ettermiddag, medgir Arnt Kjøl på båten «Erindringen».

I går morges våknet imidlertid han og de øvrige seilerne fra Bjugn og Ørlandet - og den lille belgiske skipshunden «Tanita» - opp til en strålende sommerdag i Molde. Vår Herre, jazzen - eller hvem det nå måtte være - hadde ryddet bort skylaget over Molde-området og været viste seg fra en av sine aller blideste sider.

Santana blåste bort

- Vi vet ikke hvor lenge vi blir. Det spørs på været, og hvor artig det blir i byen. For å si det slik: Jeg hadde lyst til å se Santana, men på grunn av dårlig vind kom vi for seint. Vi fortsetter på samme måten - vi tar det som det kommer, ler Jostein Utstrand. Han og de øvrige har i alle fall bestemt seg for å få med seg latin-gitaristene Gipsy Kings.

- Swingte for mye

Molde-kaptein Knut A. Fostervold, var blant de som koste seg på Hjertøya i går. Her hadde skuespiller Svein Roger Karlsen mer enn nok med å gi sine gjester nok mat og drikke. Blant Karlsens gjester var også Terje Rypdal, som hadde følgende kommentar etter sitt trivselsopphold på øya i Moldefjorden: - Nå skal jeg ikke gjøre noe annet enn å fortsette denne dagen. I natt spiller han derimot sammen med trompetisten Nils Petter Molvær - og da blir det andre...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer