DEBATT

Debatt: Menn

Diagnose: Siklende mann

Til alle damer som sliter med en siklende mann, når sola varmer og skjørtelengden kryper oppover.

PANG! KRASJ! BOBLA SPREKKER: Tenk å være nyforelsket, gå hånd i hånd den første sommerdagen med Den store kjærligheten … Og pang! krasj! bom! så forandres mannen til et siklende rovdyr, som mer eller mindre skjult søker blikket mot struttende pupper og lår og hår, skriver innsenderen. Foto: Antonio Guillem / Shutterstock / NTB scanpix
PANG! KRASJ! BOBLA SPREKKER: Tenk å være nyforelsket, gå hånd i hånd den første sommerdagen med Den store kjærligheten … Og pang! krasj! bom! så forandres mannen til et siklende rovdyr, som mer eller mindre skjult søker blikket mot struttende pupper og lår og hår, skriver innsenderen. Foto: Antonio Guillem / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Sliter du med at mannen din sikler, at blikket blir søkende og slørete, at han ikke husker hva han sa i forrige setning, og at du står i veien for utsikten? Bruker du dine siste krefter på å følge med på hvor blikket hans faller, se stygt på objektet, bite tennene sammen og late som ingenting? Da kan jeg avsløre: det hele beror på en misforståelse, vi trenger bare å bytte ut spillereglene!

Mange av oss har nok opplevd å være nyforelsket, lage vår egen boble, føle oss som den beste i hele verden, … for så å skulle gå hånd i hånd den første sommerdagen og rusle nedover byen med Den store kjærligheten … Og pang! krasj! bom! så sprekker bobla, mannen forandres til et siklende rovdyr, som mer eller mindre skjult søker blikket mot struttende pupper og lår og hår. Noen av jentene stirrer tilbake, i et ertelystent glimt av smiger, andre stirrer på deg for å se hvordan du reagerer, og atter andre synes ubemerket av det hele.

Dette er Game of the sexes. Game of the egos. Game over all games. Søken etter anerkjennelse, push på ego, spenning, tenning, for både glaneren og objektet. Lite kjærlighet eller forelskelse i syne her, hos det lykkelige paret som gikk ut porten for fem minutter siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer