Diana-sjokk i ny video

LONDON (Dagbladet): Madonna sjokkerer igjen! Flere scener i hennes siste video minner svært mye om de siste timene av prinsesse Dianas korte liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I videoen går Madonna ut av svingdøra på et hotell, fulgt av en livvakt, og da hun kjører bort kastet en flokk paparazzier seg på motorsyklene.

Det er den britiske avisa The Mirror som forteller om innspillingen av videoen som skal følge Madonnas nye låt, «Subsitute For Love».

Ifølge The Mirror antyder opplysninger fra Madonnas plateselskap at likhetene ikke stanser med hotellscenene. - Det er planer om ytterligere opptak både i Dublin og kanskje Paris, så da kan dere trekke deres egne konklusjoner, heter det i uttalelsen fra plateselskapet til The Mirror.

Mohammad Al Fayed, som er Dodi Al Fayeds far, karakteriserer videomanuset som smakløst. Men heller ikke Mohammad Al Fayed er populær i Storbritannia.

Det er likevel ingen tvil om at Madonna vil skaffe seg svært mange fiender i Storbritannia, hvis hun velger å slippe en video som kan minne om Dianas siste timer.

Diana er og blir en hellighet, og britene ønsker ikke at hennes tragiske død skal misbrukes av popstjerner som trenger å finne tilbake til gammel popularitet. Så får tida vise hva Madonna velger å gjøre!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer