- Diana skulle spille i «Bodyguard 2»

Kevin Costner (57) planla film med prinsesse Diana.

SKULLE BLI FILMSTJERNE? Avdøde prinsesse Diana var ifølge filmstjernen Kevin Costner interessert i å spille hovedrollen i «Bodyguard 2». Foto: Scanpix
SKULLE BLI FILMSTJERNE? Avdøde prinsesse Diana var ifølge filmstjernen Kevin Costner interessert i å spille hovedrollen i «Bodyguard 2». Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): Kevin Costner og avdøde Witney Houston hadde internasjonal suksess med filmen «The Bodyguard» fra 1992.

Nå avslører Costner at han hadde planer om å lage en oppfølger til filmen, som for alvor plasserte Houston på stjernehimmelen.

Ville lage oppfølger Filmstjernen, kjent fra filmer som «The postman» og «Thirteen days», slapp nyheten i et intervju med den amerikanske programlederen Anderson Cooper, ifølge US Magazine.

- Diana og jeg snakket om å lage «Bodyguard 2», fortalte Costner i programmet «Anderson», som skal sendes på amerikansk fjernsyn i mai.

Costner deltok i programmet for å lansere miniserien «Hatfield and McCoys» som han har laget for tv-kanalen History Channel.

- Jeg fortalte henne at jeg skulle ta vare på henne på samme måte som jeg tok vare på Whitney, sier Costner.

- Jeg er interessert I intervjuet forteller han ifølge US Magazine at avdøde prinsesse Diana ville at han skulle skrive en rolle spesielt for henne.

- Jeg sa «jeg kan skreddersy den for deg hvis du er interessert». Hun svarte «jeg er interessert», forteller Costner til Cooper.

Filmen skulle basere seg på samme utgangspunkt som «The Bodyguard» og handle om en prinsesse som forfølges av presse og fans, og derfor må ha beskyttelse av Costners rollefigur. De to innleder dermed et forhold.
Kevin Costner leverte et manusutkast til «Bodyguard 2» 31. august 1997, dagen før Diana omkom i en bilulykke i Paris.

FILMHELT: Kevin Costner og Witney Houston spilte hovedrollen i «The Bodyguard» fra 1992. Nå avslører filmstjernen at han planla å lage en oppfølger med avdøde prinsesse Diana. Foto: Stella Pictures
FILMHELT: Kevin Costner og Witney Houston spilte hovedrollen i «The Bodyguard» fra 1992. Nå avslører filmstjernen at han planla å lage en oppfølger med avdøde prinsesse Diana. Foto: Stella Pictures Vis mer