- DiCaprio tente meg ikke

Franske Virgine Ledoyen tente ikke på Leonardo DiCaprio da de kysset under innspillingen av The Beach.

- Jeg kysset Leonardo DiCaprio, men han gjorde ikke særlig inntrykk på meg, sier Virgine Ledoyen.

Den nydelig franske skuespilleren, Virgine Ledoyen, spilte mot Leonardo DiCaprio i filmen The Beach. Det er en rolle som de fleste andre jenter ville ofret alt for å få. Med brusende bølger i bakgrunnen, møtes leppene deres i et hett og salt kyss. Men Virgine tente ikke på 25 år gamle Leo.

Smakte salt

- Alt jeg husker var smaken av salt. Vi kysset mens vi var i sjøen, og fikk vann i munnen hele tida, sier hun ifølge The Mirror.

- Vi spilte inn kjærlighetsscenen. Men jeg fikk ikke noe fysisk utbytte av det. Jeg kysset Leonardo DiCaprio, men han gjorde ikke særlig inntrykk på meg. Vi måtte spille scenen om og om igjen. Det var hardt arbeid, og ikke spennende.

Tente ikke...

Virgine ville heller ikke hatt ham hvis omstendighetene var annerledes.

- Han er smart og intelligent. Men han tente meg ikke. Han har sikkert bra utseende, men Leo er ikke en slik type jeg faller for, sier 23 år gamle Virgine, som er sammen med den 40 år gamle filmteknikeren Louis Saint Calbre.

The Mirror har også hentet kommentarer fra Leonardo.

- Hun var simpelthen ikke interessert i meg. At jeg var en Hollywood-stjerne spilte ingen rolle. Hun er en svært sofistikert europeisk dame.

eugene.brandal.laran@dagbladet.no

SMAKTE BARE SALT: Franske Virgine Ledoyen tente ikke på Leonardo DiCaprio.