Dieter brakk penis

I biografien sin forteller 80-tallshelten Dieter Bohlin om da han brakk penis.

Dieter Bohlin (48) og popkompis Thomas Andres smeltet mange pikehjerter på 80-tallet da Modern Talking herjet hitlistene. I Tyskland er fløtepusene fremdeles ikke glemt. Nå gir Bohlin ut en åpenhjertig selvbiografi til glede for fansen. I boka «Ingenting annet enn sannheten» avslører han de mest intime detaljer over 27 kapitler.

Blant avsløringene som smerter leserne mest, er kanskje beretningen om hvordan Bohlin brakk penis mens han hadde sex. Ulykken skjedde i 1990.

- Jeg holdt på med full iver da det plutselig sa «pffff», omtrent som når du sykler over en blikkboks. Jeg hadde vanvittige smerter og blødde som bare det, beskriver han til avisa Bild.

- Lille-Dieter ble blå og svart, og i løpet av minutter så den ut som en død ål.

Til slutt klarte popkongen å tilkalle ambulanse.

- 'Hjelp meg, jeg dør!» skrek jeg i røret. Ambulansesjåfårene holdt på å falle om av latter. Morgenen etter ble jeg operert under full narkose. Men først måtte jeg skrive under på at jeg kunne bli impotent av inngrepet, forteller han.

Bohlin slapp med skrekken. Men fem år senere skjedde det samme igjen:

- Denne gangen var jeg i Magdeburg. Nok en gang så alt ut som etter motorsagmassakren.

Bohlin ble innlagt på sykehuset, men ringte legen sin. Legen ba ham om å innfinne seg i Hamburg innen to timer:

- .. ellers kunne han ikke garantere for noe. «Det går ikke,» sa de på sykehuset. Da ingen så meg, kom jeg meg ut av sykehuset, satte meg inn i bilen og kastet flaska med intravenøst i passasjersetet. Jeg tror ikke at noen har kjørt så fort fra Magdeburg til Hamburg.

For andre gang måtte Bohlin legge seg under kniven.

- Da jeg våknet av narkosen, sa legen til meg: «Hvis det skjer flere ganger, blir det vanskelig. Da må vi sy inn en glidelås. »

(Dagbladet.no)

DRAG PÅ DAMENE: Damene falt som fluer for Modern Talking-stjernene. Men til slutt tålte ikke Dieters edlere deler mer.