KOMMENTARER

Dikt Mannskap, Per!

Legg ned norsk landslagsfotball, NÅ?

KLAR FOR TYSKLAND: Per-Mathias Høgmos landslag er underdogs så det holder mot Tyskland, vi liker underdogs da, men. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAR FOR TYSKLAND: Per-Mathias Høgmos landslag er underdogs så det holder mot Tyskland, vi liker underdogs da, men. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Astmamedisin og langrenn. Nå, fotball og Norge. Onsdag kveld tapte våre beste menn hjemme mot Hviterussland, dette i en i utgangspunktet viktig gjennomkjøring av en treningskamp før alvoret starter søndag kveld på Ullevaal der Per-Mathias Høgmos menn, og hans store støtteapparat, tar imot regjerende verdensmester fra Tyskland som kalles Die Mannschaft.

Vi snakker om det første oppgjøret i VM-kvalifikasjonen mot sluttspillet som arrangeres i Russland i 2018. Norge mot Tyskland: Dikt Mannskap mot Die Mannschaft og det er lenge siden norske menn med knotter under føttene har vært så underdogs som nå. Ja, vi snakker kanskje om underdogs som spiller en type fotball vi ellers bare ser på nedlagte hundepensjonat der taktikken ofte ikke er veggspill, men dekk. Der taktikken noen ganger også kan minne om apport med – og mest uten ball.

Noe sånt, men vi stiller oss ikke bakerst i hylekoret og roper at Høgmos hode må serveres på et sølvfat, mer at det kanskje snart må serveres stykkevis og delt på en papptallerken. Skal vi derfor tilkalle Drillo sammen med Eggen og Tom Nordlie som innpisker? Er vi kommet dit at Norges Fotballforbund må si; nok er nok og takk for forsøkene, men vi er nødt til å prøve noe gammelt og kalle det splitter nytt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer