Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dikt og løgn i Lonely Planet

«Forhåpentligvis finnes det mer troverdige kilder for den som ønsker det. Internett er jo fylt opp av flotte reiseskildringer og fristende reisemål med til dels meget fyldig lokal informasjon.

Metroman «Jeg blir ikke akkurat overrasket. På et sted på vestkysten av Mexico hvor jeg bodde en lengre periode kan man lese anbefalinger på sykehus i byen. Det anbefalte sykehus drives uten lisensiering og har vært involvert i en rekke skandaler. Det profesjonelle sykehuset hvor man faktisk burde dra er ikke engang nevnt. Det lukter bestikkelser osv. lang vei når man tar med i beregningen at dette er private sykehus.

WeeBay «Dette minner meg om historiene i Peterman-katalogen, som Elaine var med på å lage, blant annet ved å kjøpe historier av Cosmo Kramer.

Thomas Henden

«Lonely Planet har hjulpet meg ut av mange uheldige situasjoner i flere forskjellige land. Bøkene har også gjort det enklere å reise uten noe særlig planlegging ut over litt grunnleggende kulturkunnskap og sunt bondevett.

Gunnar «Det er alltid trist når du tror du har funnet en redelig publikasjon som ikke er drevet av kommersielle interesser, å finne ut at den er preget av juks og lettvintheter. Nå glemmer vi den, og håper at de går konkurs og forsvinner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media