Diktator-sirkus i Cannes

Sacha Baron Cohen inntok filmbyen med storm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Premieren på den britiske komikeren Sacha Baron Cohens siste film sammenfaller med årets Cannes-festival. Dermed er det historiske Carlton-hotellet i filmbyen omdannet til en stor, glorete reklame for «The Dictator».

I dag ankom skuespilleren selv for å holde pressekonferanse - selvfølgelig i rollen som «Aladeen», enehersker i den undertrykte, nordafrikanske oljestaten «Wadiya», med sine vakre, bevæpnede «livvakter» og en kamel det tydeligvis ikke var lett å sitte rett på.

Stimlet seg Bildene tyder på at «diktatoren» fant det for godt å sette seg ned på den hektiske strandpromenaden for å drikke en kopp te mens fotografene stimlet seg rundt.

Stuntet er slutten på en markedsføringskampanje som blant annet førte komikeren til Norge, der han på «Senkveld» skrøt av å ha invadert Tone Damli.

Og under Oscar-utdelingen i Hollywood i februar dukket han opp på den røde løperen og helte innholdet i en urne - angivelig asken av Nord-Koreas tidligere diktator Kim Jong-il - på Ryan Seacrest.

Lunkne anmeldere Cohan har gjort furore i Cannes før - som da han i 2006 dukket opp som «Borat» og aviser verden over trykte bilder av ham i badedrakt på stranda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer