Diktning, drap og gjenferd i Nordens ville vesten

Flom av praktutgaver med sagadiktning.

NJÅLS SAGA: Mye action og sterke replikker gjennomstrømmer islendingesagaene. Her er en scene fra Njåls saga, tolket av tegneren Andreas Bloch.
NJÅLS SAGA: Mye action og sterke replikker gjennomstrømmer islendingesagaene. Her er en scene fra Njåls saga, tolket av tegneren Andreas Bloch. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: For venner av islandsk sagalitteratur har dette vært en begivenhetsrik høst. For det første er samtlige 40 islendingesagaer og 49 såkalte tætter utgitt i norsk oversettelse i et fem binds verk, tematisk redigert og vakkert innbundet i rødfargete bind i en kassett.

For det andre kommer «Flatøybok», opprinnelig nedtegnet på kalveskinn på slutten av 1300-tallet, også for første gang i norsk språkdrakt. Dette er en skinninnbundet bok i stort format, det første av i alt sju planlagte bind.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer