Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dildo-dunking, kjendislatter og utro finnmarkinger

Dagbladet.no tar temperaturen på sommernyhetene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dere har sikkert merket det. Det er agurktid for oss journalister.

Vi prøver å lage typiske lettbente saker som vi håper slår an i sommervarmen. Det er ikke alltid vi lykkes:

«Forventer agurktid nå, greit nok, men slikt piss som dette kan dere spare oss for.....» heter det i et av kommentarinnleggene på våre sider.

Greit! Vi tar den. Men nå har vi satt oss fore å finne de dårligste sommersakene - eller de beste ikke-sakene om du vil.

HER ER VÅRE KANDIDATER:

I rettferdighetens navn setter vi oss selv i gapestokken først. Kandidat nummer én er den siste reportasjen i serien «ikke helt», hvor våre reportere er ute på enda et mislykket videostunt.

Denne gangen er det et besøk på den israelske ambassaden som kokes sammen med Kiki Sørums bemerkninger om herresandaler. Ikke helt bra, sa du?

Som kandidat nummer to nominerer vi naboen i Akersgata. Dagens papirutgave av VG bringer oss kjendislatter både på forsida og over to helsider inni avisen.

image: Dildo-dunking, kjendislatter og utro finnmarkinger

Den bildetunge saken innledes med følgende setninger: «Har du lyst til å bli glad i dag? Ta en titt på disse bildene og kjenn gleden boble opp!»

Utroskapstesting

Men la oss ikke være navlebeskuende her i hovedstaden. I Finnmark får ivrige avislesere vite at truser, laken og tørkepapir med mistenkelige flekker sendes til DNA-analyse.

Stadige flere finnmarkinger vil nemlig ha svar på om partneren er utro, melder Finnmark Dagblad. Og høysesongen for utroskapstesting er nå om sommeren. Ja, også ved julebordstider, da.

Sverre Hugo Rokstad i DNA-TEST Norge gir finnmarkingene denne forklaringen på hvordan testene fungerer:

- Det er en gjør-det-selv-pakke som kan påvise sæd. Analysen forteller ikke hvem sin sæd det er, men det påviser om det er sæd i flekken eller flekkene, sier Rokstad til Finnmark Dagblad.

Dildo-dunking

Lengst sør i landet kan Agderposten.no avsløre at sørlendingene i bibelbeltet langt ifra er så dydige som man skulle tro.

IKKE HELT?: Ikke alle våre lesere synes vår skråblikkserie «Ikke helt» er bra lesning. Men godt lest er de. Foto: Øistein Norum Monsen
IKKE HELT?: Ikke alle våre lesere synes vår skråblikkserie «Ikke helt» er bra lesning. Men godt lest er de. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

Der måtte Redningstjenesten rykke ut etter meldinger om dildo-dunking. Dette stod å lese i en av rapportene til Viking Redningstjeneste:

«Fjernet ulyd, funnet igjen dildo vibrator :-)» skrev bilberger Audun Andersen under rubrikken for skadeårsak i sin rapport.

Ifølge Andersen rykket han ut på det noe spesielle oppdraget ved 16-tiden mandag ettermiddag, da et fortvilet par ringte fordi de fryktet det var noe galt med deres Toyota Hiace.

- Jeg hørte at lyden ikke hørte til bilen. Jeg tenkte først at den kom fra en slags pumpe, og startet letingen, forteller Andersen, som begynte jakten på årsaken til ulyden under forsetene i varebilen. Stor var forundringen da han fant årsaken til ulyden mellom setene og skilleveggen til bilens lasterom: En vibrerende dildo, forteller Andersen til Agderposten.no.

Bilberger Andersen forteller at dildo-eierne først ble lange i maska, men at smilet og latteren ikke satt langt inne.

Det hører forøvrig med til historien at VG Nett plukket opp den fornøyelige historien, og ga den tittelen «Motortrøbbel var dildo.»

Kvige og sauer

Ellers er det andre sommersaker som ikke når helt opp. Stavanger Aftenblads melding om kvige i feil kjørefelt lå neppe på topp over mest leste saker i går.

DILDO-DUNKING: Til frokost i dag kunne Agderposten fortelle historien om bilbergeren som måtte rykke ut på grunn av dildo-dunking. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
DILDO-DUNKING: Til frokost i dag kunne Agderposten fortelle historien om bilbergeren som måtte rykke ut på grunn av dildo-dunking. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet Vis mer

I Trøndelag er det sauene som går feil. I går meldte adressa.no at sauer hadde tatt seg inn i hagen til Monika Stolpnes og Lars Krogstad.

Uten at det saubesøket så ut til å bry hageeierne nevneverdig mye.

- De har gått løs på det vi ikke har klipt. Vi har vært litt late i sommer. De har gjødslet i tillegg, så nå blir vi kanskje kvitt mosen også, sier Krogstad, mens en av gjestene rister og på halen og legger igjen noen «M& Ms».

Har du kommet over saker som fortjener å være med i kåringen av årets agurksak?

<B>VG VARMER DEG:</B> Med denne reportasjen håper VG å varme deg med kjendislatter, slik avisen skriver på forsiden.
<B>UTRO FINNMARKINGER:</B> Ifølge Finnmark Dagblad er det nå høysesong for salg av utroskapstester.