Din DrØM Er Min

Wenche Myhre har kanskje levert sin mest personlige plate til dags dato, det er en variert bukett sanger hun tolker, flere av dem vil garantert komme til å falle i god førjulsjord (hvis ikke frost) hos en meget moden kjøpegruppe.

Det beste med Wenche Myhre er at hun stemmemessig ikke har våget seg ut på djupt vann, hun kjenner sin begrensning og nærmest hvisker, snakker og sleper oss inn i sangene. Et klart og nært pluss.

Det største problemet for denne lytteren er å klare å være med på hele Myhres drømmereise. Spesielt faller jeg av når Van Morrisons «Have I Told You Lately That I Love You» er omskåret til norsk av Jan Vincents Johannessen. Denne burde Wenche ha blitt spart å synge inn, den er finere enn finest i sin originale språkdrakt og med Van The Man. Opptempolåta «Den som skal varmes» kunne også for denne lytteren vært lagt i arkivet, kjasete og bakpå som den er.

Men, er du inne i heisen eller er klar for det lett tenderende svulstige, bølgende strykere, snille blåsere, kompakt og massivt studiogitaruttrykk og Egil Monn-Iversen, Frode Thingnæs, Kari Stokke og Wenche Myhre, ja da vil du finne dine venner her.

PS: Anbefalt kutt: «Kanske Gud f£rlåter».