Din musikkvideo til folket

Spiller du i band, sitter du på en musikkvideo eller har du lyst å lage en? Nå kan du sende inn din egenproduserte video som kan havne på filmfestival og på tv.

Er du Oslo-beboer husker du kanskje storskjermen i Birkelunden i fjor. I år er kortfilmfestivalen Zoomin\' flyttet til Kontraskjæret ved Akershus Festning, men målet er det samme: Å gå i bresjen for norsk kortfilm i alle varianter, former og farger.

Musikkvideoen er kanskje den kortfilmsjangeren som mest av alt har blitt populær blant folket, og ikke minst ungdommen. Mange filmregissører, som for eksempel Harald Zwart, har gått via musikkvideo-bransjen. Så i år inviterer festivalen norske «up and coming» band fra hele landet til å vise seg frem på lerretet.

Sitter du på en musikkvideo du har laget det siste året, eller spiller i band og har tilgang på et video-kamera, kan du nå sende inn din egenproduserte video og vinne heder og ære.

Tre finalister får vist frem sine mesterverk under festivalen, og vinnerbandet får anledning til å spille live. I tillegg blir videoen vist på musikkanalen Z-TV.

Hva venter du på? Rock\'n\'rull film!

<> FAKTA OM KONKURRANSEN <>
  • Usignerte band (band uten platekontrakt) fra hele landet kan delta med egen-produserte musikkvideoer.
  • Videoen skal være på maks. 4 minutter og produsert etter 1. juli 2001.
  • Videoformatet må være DV eller Beta.
  • Video og påmeldingsskjema må være innsendt innen 1. august. Send ditt bidrag til adresse: Zoomin\' 02, Postboks 256 Sentrum, 0103 Oslo. Merk konvolutten «Zoomin\'Music».
  • Kandidater velges ut av en jury innen 5. august, og legges ut på dagbladet.no for forhåndsavstemning i perioden 8. - 15. august.
  • Tre finalister går videre til visning på Zoomin-festivalen. Vinneren kåres ved SMS-avstemming på Kontraskjæret lørdag 24. august.
  • Vinnerbandet får spille live under festivalen og får videoen vist på den landsdekkende musikkanalen Z-TV.
  • Påmeldingsskjema finner du på hjemmesidene til Zoomin\' 02.Musikkvideo-konkurransen er et samarbeid mellom dagbladet.no og kortfilmfeastivalen Zoomin´. Les mer om festivalen på hjemmesidene til Zoomin\' 02.

<B>FILM I DET FRI:</B> I fjor ble festivalen arrangert for første gang. Da kom det 3-4000 besøkende. I år kan du få vist frem din video til like mange, kanskje flere, publikummere.