Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dino-strategi

Det måtte jo komme, spillet der du får i oppgave å bygge og drive Jurassic Park.

Konami har laget et spill for både dino-nerder og spillere som liker å leke Gud. Og, jo, det er ganske morsomt å først sende ut team for å grave etter dinorester, samle tilstrekkelig DNA til å klekke ut splitter nye eksemplarer av forlengst utdøde dyrearter, bygge innhegninger til dem, utvikle vaksiner, få dem til å trives osv. Men det slutter selvfølgelig ikke der.

Siden oppgaven ikke bare er å utvikle, men også å drive parken, må du også sørge for en hel drøss andre ting, som å hyre nok renholdsarbeidere, se til at sikkerhetsopplegget er bra nok- og ikke minst: sørge for at publikum får valuta for pengene. Utfordringene er mange, og du har garantert hendene fulle i ganske lang tid.

«Jurassic Park Operation Genesis» er etter det jeg skjønner opprinnelig utviklet til PC. Det er ikke vanskelig å tenke seg at det nok fungerer et hakk bedre da. Men tro meg, er du en av de mange, mange som allerede har ofret time på time av nattesøvn med for eksempel «Sim City» eller «The Sims», vil antagelig også dette falle i smak.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media