Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dir- ekte fra Hage- festen

Torsdag 20. aguust invitererer Dagbladet :på nettet deg til den årlige Hagefesten der hele Norges litterære elite er samlet. Her kan du møte Tove Nilsen, Unni Lindell, Arild Nyquist og debutanten Christopher Grøndahl til en prat over nettet. De fire forfatterne svarer på spørsmål om sitt forfatterskap, fremtidsplaner og ellers alt du måtte lure på. Send inn ditt spørsmål nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samme dag lanserer vi en ny litteraturtjeneste med over 100 forfatterider, 60 nye intervjuer og rykende ferske tekstutdrag fra noen av høstens bøker. I tillegg inviteres du blant annet til å delta i en rekke aktuelle litteratur-debatter.

Send inn ditt spørsmål:

Mitt spørsmål (husk å skrive hvilken forfatter du ønsker skal svare på spørsmålet ditt):

Ditt navn:


Din epost-adresse:


Sendingen fra Aschehougs hagefest starter kl. 17.00 torsdag 20. august.

Vel møtt!

FAKTA OM FORFATTERNE

Tove Nilsen:
I en alder av 22 år debuterte Tove Nilsen med Aldri la dem kle deg forvarsløst naken, en roman om abortsaken. Siden har det kommet 17 bøker fra Nilsens hånd. Bak seg har hun journlistkarriere, studier i litteratur, og ved siden av forfatteryrket jobber hun som litteraturkritiker. Bøkenes hennes er oversatt til flere europeiske språk. Tove Nilsen er best kjent for bøkene om Georg.

Unni Lindell:
Unni Lindell var ti år da hun bestemte seg for å blir forfatter. Etter år med notater i kladdebøker og små dikt i ukeblader, debuterte hun med Den grønne dagen i 1987. Siden har hun skrevet en diktsamling, barne- og ungdomsbøker og kriminalromaner. Hun er opprinnelig utdannet journalist. Lindell er best kjent for kriminalromanen Slangebæreren.

Arild Nyquist
Arild Nyquist er utdannet formingslærer fra Statens Lærerskole, men bestemte seg etter hvert for å bli forfatter og debuterte i 1963 med romanen Ringer i et sommervann, og siden har han beveget seg fritt i sjanger-grenselandet mellom prosa og lyrikk - til glede for små og store.

Christopher Grøndahl:
Grøndahl er utdannet Cand. philol ved Universitetet i Oslo. Han har arbeidet i radio og TV, blant annet som programsekretær i NRK Interaktiv. Grøndahl har laget flere kortfilmer, og er medeier i Mediaoperatørene. Grøndahl kommer med sin debutroman i høst.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!