Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Direkte plagsomt

Aylar Lie gir ut singel.

CD-SINGEL: Naken- og glamourmodell Aylar vil bli tatt på alvor. Hun ønsker visstnok ikke lenger å bli vurdert for sitt veldreide ytre. For å oppnå det, kler hun på seg - litt mer enn vanlig. Det vil si en liten sexy bikini, så limer hun på seg trutmunn og gir meg det blikket. Vel, jeg har vanskelig for å tro hennes ønsker om å bli tatt mer seriøst. Og i hvert fall ikke når man hører det skrekkabinettet som ramler ut av høyttalerne.

«Boys Boys Boys» er en helsyntetisk og simpel anrettet låt med dance-dunkende bass, hjelpeløs vokal og paddeflat utforming. Den oppleves som direkte helsefarlig og plagsom både fysisk og psykisk.

Hadde noen andre uten bimbo- eller kjendisfaktoren kommet til et plateselskap med noe så avskyelig, så ville de blitt møtte med pansrede dører og boltrede vinduer. Hvem vil vel ha et gjenhør av den gamle 80-tallsplagen med Sabrina.

Les ukas anmeldelser

The Beautiful Lie - Ed Harcourt

The Bells of 12 - Sol Seppy

Rather Ripped - Sonic Youth

The Arockalypse - Lordi

Riot City Blues - Primal Scream

Lukkeleg vakning - Tindra

Tower Of Love - Jim Noir

White Bread Black Beer - Scritti Politti

Crossing - Reidar Larsen & Roy Rogers

Fuck You All!!!! - Carpathian Forest

Monument Bineothan - Benea Reach

Shine Through - Aloe Blacc

SINGEL:</B> Aylar gir ut singel, en cover av Sabrinas Boys Boys Boys.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media