UHELL: Ved et uhell hadde Instagram-stjerna Kristen Hancher og kjæresten sex med 14.000 mennesker som fulgte med på lyden på Instagram. Foto: NTB Scanpix.
UHELL: Ved et uhell hadde Instagram-stjerna Kristen Hancher og kjæresten sex med 14.000 mennesker som fulgte med på lyden på Instagram. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Direktesendte sex med kjæresten ved et uhell: - Slett dette fra hukommelsen!

14.000 mennesker fikk med seg den uheldige livesendingen.

(Dagbladet): Kanadiske Kristen Hancher (18) er en av verdens største stjerner på Instagram, og har har over fire millioner følgere på bildedelingstjenesten.

Til vanlig er det stort sett selfies og antrekksbilder som fenger fansen til den populære 18-åringen, helt til det i forrige uke ble delt litt mer private detaljer enn det som i utgangspunktet var planen.

Ved et uhell trykket nemlig Hancher på «record»-knappen like før hun og kjæresten, Andrew Gregory, skulle ha sex.

Hele 14.000 mennesker fikk med seg den romantiske akten. Det skriver Indy100.

Sier unnskyld

Hancher selv har uttalt at hun er svært lei seg for det som skjedde, og beklager seg nå overfor følgerne sine.

- Jeg vil be om unnskyldning til alle som fikk med seg livesendingen min. Det var virkelig ikke meningen, sier hun.

Kameraet var heldigvis vendt en annen vei idet kjæresteparet hadde sin hyrdestund, men for de som hadde lyden påslått skal det imidlertid ikke ha vært noen tvil om hva som faktisk foregikk bak skjermen.

Livesendingen varte i tre lange minutter før uhellet ble oppdaget.

Må gå videre i livet

- Vær så snill! Slett denne hendelsen fra hukommelsen deres. Dette var superflaut og veldig ubehagelig, uttalte Instagram-stjerna like etter uhellet.

Hun skal likevel ha kommet over den verste kneika noen dager senere:

- Shit happens og ulykker skjer. Det er bare å gå videre i livet og late som det ikke har skjedd. Det skal i alle fall jeg gjøre, sa Hancher ifølge den britiske avisa.