Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dirty

DVD: Småstilig politistory fra Los Angeles - en film som gynger i byens egen rytme, både i kraft av lyd, locations, hipp filming og tett klipping. To politifolk i spesialavsnittet for gjenger følges gjennom en dag som blir skjebnesvanger. De to er fanger både av omgivelsene og av måten de velger å takle sine roller som politifolk. De er ofre, både for korrupsjonen i egen etat og for den kriminelle voldskulturen. En mørk film - uten billig moral. Bra kommentarspor ved regissør og fotograf pluss en kjapp featurette, ubrukte opptak og videoer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling