Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Discovery og TVNorge må nedbemanne

Kan ramme 35 ansatte.

VARSLER NEDBEMANNING:  Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks, varsler at 35 årsverks skal nedbemannes. Foto: Anders Grønneberg
VARSLER NEDBEMANNING: Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks, varsler at 35 årsverks skal nedbemannes. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Discovery Networks har denne våren vært i hardt vær etter en bitter strid med Canal Digital, noe som førte til svarte skjermer for millioner av nordmenn.

Nå annonserer TV-giganten, som eier TVNorge og flere norske kanaler, at de må nedbemanne og skal gjøre omfattende endringer i virksomheten i Norge.

35 fulltidsstillinger vil kunne rammes av nedbemanningen.

Formålet skal ifølge TV-eieren være å ruste selskapet for framtida.

- Som et ledd i dette arbeidet vil vi de neste ukene foreta omfattende endringer av hele organisasjonen, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks i en pressemelding.

- Det innebærer bemanningsreduksjon og sentralisering av stillinger på enkelte områder, samtidig som vi vil styrke organisasjonen og kompetansen på andre områder, der vekstpotensialet og mulighetene er store. Spesielt har vi investert tungt innenfor sport og det digitale. Midlene vi frigir, vil tillate oss å vokse og utvikle oss videre på disse områdene, sier Strømme.

De ansatte skal ha mottatt beskjeden på et allmøte tidligere i dag.

- Dette er en beslutning vi ikke tar med lett hjerte, sier Strømme.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart