«God's Chosen Dealer» (singel) 1995

«Dick Disguised As Pussy» (12-tommer) 1996

«Nineteen Inches Of Rock» (samling av de to første utgivelsene) 1997

«Ridin’ The Tiger» 1997

«Respect The Rock» (10-tommer sammen med Hellacopters) 1997

«Dambuster (singel)» 1997

«Shitty City (singel)» 1997

«Leather Chair/Hot Seat» 1997

«Mano-a-Mano (singel)» 1998

«Lard Ass Hagan (singel)» 1998

«Soaring With Eagles At Night To Rise With The Pigs In The Morning» 1998

«Tender is the Savage» (2000)