Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Diskografi:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Can't Buy a Thrill» (1972)

«Coutndown to Ecstasy» (1973)

«Pretzel Logic» (1974)

«Katy Lied» (1975)

«The Royal Scam» (1976)

«Aja» (1977)

«Gaucho» (1980)

«Two Against Nature» (1999)