Diskuterte Hove-festival med Stordalen

Toffen Gunnufsen og Petter Stordalen møttes til brygge-diskusjon om Hovefestivalen, selv om Gunnufsen fremdeles er ansatt for Quartfestivalen.

-  For meg er dette en ikke-sak, men vi følger med på hva som skjer, og tar det opp med Toffen etter hvert som disse ulike sakene dukker opp. Hvis det går for langt, vil vi selvfølgelig vurdere hva vi gjør, sier Magne Aasheim Knudsein, som er styreleder i Quart-festivalen.

I helga ble Toffen Gunnufsen fotografert på brygga i Lillesand sammen med Petter Stordalen. Ifølge Agderposten skal de to ha pratet sammen om både Hove og Quart.

Toffen Gunnufsen sitter på oppsigelse i Quart-festivalen fram til 1. november, og har forbud mot å jobbe for konkurrenten Hovefestivalen i Arendal.

Venter på brev

Som Quart-ansatt presenterte han imidlertid Hove med brask og bram i august, der han selv skal være festivalsjef. I tillegg sendte han ut et brev til sine samarbeidspartnere i utlandet der han rakket ned på Quart og samtidig benyttet anledningen til å skryte av sitt nye prosjekt i Arendal.

For dette brevet ble han truet med søksmål av Quart-ledelsen. Det ble unngått fordi Toffen har gått med på å skrive et brev til sine kontakter i utlandet der han trekker tilbake påstandene han kom i med i sitt forrige brev. Brevet er ennå ikke skrevet.

-  Vi forventer at brevet blir sendt innen rimelig tid, sier Aasheim Knudsen.

-  Tilfeldig møte

HEMMELIGE SAMTALER: I helga ble Toffen Gunnufsen, tidligere Quart-general, fotografert sammen med Petter Stordalen på brygga i Lillesand. Foto: Alexander Nordahl
HEMMELIGE SAMTALER: I helga ble Toffen Gunnufsen, tidligere Quart-general, fotografert sammen med Petter Stordalen på brygga i Lillesand. Foto: Alexander Nordahl Vis mer

Selv vil Toffen avdramatisere det hele.

-  Stordalen er glad i båt, og var i Lillesand. Jeg bor selv i Lillesand, og hjalp ham i land med båten. Vi hadde en kort prat, hvor han blant annet gratulerte meg med ny jobb. Møtet var tilfeldig, sier Gunnufsen til Dagbladet.

-  Du forstår at noen spekulerer?

-  De får spekulere så mye de vil. Hvis vi skulle diskutere framtida, så ville vi ikke stått på ei fiskebrygge, fortsetter Gunnufsen.

Stordalen har gjennom Choice-kjeden vært en samarbeidspartner for Quart. Til Agderposten sier han at han ikke vil utelukke samarbeid med andre festivaler, og at Toffen har lagt et godt grunnlag for framtida. Stordalen er knapp i sin kommentar til Dagbladet.

-  Vi hadde en seinsommerprat om alt og ingenting. Utover det har jeg ingen kommentar.