Disney-fans raser etter «raseringen av Norge»

Populær berg- og dal-bane legges ned.

NYE DISNEY-FAVORITTER: Allerede har Anna og Elsa fra «Frost» dukket opp - og blitt populære - i Disneys parker. Men ikke alle setter like stor pris på det. Foto: Walt Disney Parks and Resorts
NYE DISNEY-FAVORITTER: Allerede har Anna og Elsa fra «Frost» dukket opp - og blitt populære - i Disneys parker. Men ikke alle setter like stor pris på det. Foto: Walt Disney Parks and Resorts Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Da det tidligere denne måneden ble klart at Walt Disney World ønsket å pusse opp norgespaviljonen i Epcot-senteret i Florida, ble ikke nyheten mottatt bare med glede.

Beslutningen innebar nemlig at den populære attraksjonen «Maelstrøm» ville legges ned, til fordel for en helt ny berg- og dalbane basert på «Frost»-filmen.

- Når tiden kommer for stengningen av «Maelstrøm» (om et par, små uker ...) vil vi være i sorg, skriver entusiastbloggen Disneyhispsters.com.

Mail og e-post De har fått følge av flere andre fans av norgespaviljongen og «Maelstrøm»-turen, som nå tyr til Twitter under parolen #savemaelstrom i forsøket på å snu på avgjørelsen.

Ifølge Yahoo Travel har fortvilte fans nå også begynt å spre sin misnøye via diverse fora, på Disneys offisielle Facebook-side og direkte til konsernet via epost og telefonsamtaler.

«Maelstrøm», som har vært i drift siden 1988, har lenge vært ansett som en av de beste turene man (som voksen) kan ta i parken.

Attraksjonen, som nå legges ned allerede i begynnelsen av oktober, bød på en innendørs reise gjennom en svært dramatisert versjon av norgeshistorien - komplett med vikinger, troll og norrøne guder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer