«The Mandalorian»

Disney har slettet «dongerimannen»

Disney tok grep etter at en ubuden gjest dukket opp i «The Mandalorian».

VELLYKKET: «The Mandalorian» gjør det mulig å tro på en bedre fremtid for «Star Wars»-universet, mente Dagbladets anmelder da sesong 1 ble sluppet i Norge. Video: Disney Vis mer
Publisert

«Star Wars»-universet utvides stadig. Ikke alle historieutvidelsene mottas med like stor begeistring, men spinoffserien «The Mandalorian» har gjort både gamle og nye fans verden over fra seg av begeistring siden premieren på første sesong i fjor.

Likevel, til og med i det nye kvalitetsbevisste flaggskipet til en av verdens største merkevarer, er det rom for blundere. Grove som sådan.

Digitalt fjernet

TRIO: Cara Dune (Gina Carano), The Mandalorian (Pedro Pascal) og Greef Karga (Carl Weathers). Foto: Disney
TRIO: Cara Dune (Gina Carano), The Mandalorian (Pedro Pascal) og Greef Karga (Carl Weathers). Foto: Disney Vis mer

The Verge skriver at Disney nå har digitalt fjernet en ubuden gjest som dukket opp i bakgrunnen i en av scenene i episode fire av sesong to.

20. november oppdaget en skarpsynt seer at det sto et medlem av produksjonsbesetningen i bakgrunnen i episoden «The Siege».

18 minutter og 54 sekunder inn avsnittet kunne man i venstre del av bildet skimte det stikk motsatte av en beskar-utrustet intergalaktisk håndlanger, nemlig en filmarbeider i T-skjorte og jeans.

«Admiral Jeff Blåbukse»

Dokumentasjonen, selvfølgelig lansert sporenstreks på nettet, gikk ikke upåaktet hen, og blant fans ble han raskt populær.

Crew-medlemmet ble først døpt «dongerimannen», og etter kort tid var også «Admiral Jeff Blue-Jeans», skrevet inn i «Star Wars»' svar på Wikipedia, Wookiepedia.

Nettstedet Den of Geek sikret seg en skjermdump av Wookiepedia-innlegget før det ble slettet.

Har skjedd før

Å trekke paralleller til Starbucks-koppen i den fjerde episoden av sesong åtte av «Game of Thrones», er lavthengende frukt i denne sammenheng.

I en av scenene med karakterene Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) og Jon Snow (Kit Harington) dukket det nemlig opp en ta med-kopp fra kaffekjeden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer