Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disney kjøper tegneserie-giganten Marvel

Blar opp 24 milliarder kroner.

(Dagbladet.no): De to underholdningshusene Disney og Marvel har tradisjonelt operert i hver sin ende av tegneserieuniverset.

Når Disney nå kjøper Marvel for 24 milliarder kroner, vil fantasifigurer som Mikke og Fantonald samles under samme tak som Hulk og Spider-man.

Avtalen er ifølge Reuters klarer på styrehold i begge selskapene, og nyheten førte til at Marvel-aksjene steg til værs i dag.

- Disney er det perfekte hjemmet for Marvels fantastiske bibliotek av figurer, ettersom selskapet har bevist at det klarer å utvide både innhold og business, sier Marvel-sjef Ike Perlmutter i en pressemelding.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling