Disney skal bygge to nye Star Wars-land

Gladnyhet til fansen.

DISNEY UTVIDER: De nye Star Wars-parkene blir den største utvidelsen i fornøyelsesparkenes historie. AP / NTB Scanpix
DISNEY UTVIDER: De nye Star Wars-parkene blir den største utvidelsen i fornøyelsesparkenes historie. AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Lørdag ble det annonsert at to Star Wars-land skal bygges i Disneys fornøyelsesparker.

Formann Bob Iger fortalte til 7.500 oppmøtte fans på messen D23 EXPO at Star Wars-parkene vil bli bygget i Disneys Florida- og California-parker.

- Det er med glede at jeg annonserer det neste kapittelet i den spennende historien mellom Disney-parkene og Star Wars, sa Iger på messen.

Dette er den største utvidelsen i fornøyelsesparkens historie, skriver Daily Mail.

Besøkende vil få mulighet til å tre inn i en galakse hvor de vil bli møtt av skuespillere kledd ut som karakterer fra filmene.

I en av Star Wars-parkene vil man kunne stige om bord på romskipet «Millennium Falcon» og ta del i et hemmelig oppdrag. Man skal også kunne få se den intense kampen mellom The First Order og The Resistance på nært hold.

Responsen fra den enstusiastiske fanskaren lot ikke vente på seg.

«Ja! Dagen har endelig kommet», «Jeg godkjenner 110%», «Jeg kan ikke vente!» og «Jeg visste dette ville komme, men hadde ingen anelse om at det ville bli så følelsesladet» var noen av kommentarene som tikket inn etter annonseringen.

Star Wars-fans må imidlertid ha tålmodighet da det ennå ikke er satt en dato for byggingen av de nye parkene.

Når Star Wars-parkene står klare vil det kanskje være mulig å ta en ridetur på Bantha, ifølge Disneys Bob Chapek. Foto: Mindy Schauer / Scanpix
Når Star Wars-parkene står klare vil det kanskje være mulig å ta en ridetur på Bantha, ifølge Disneys Bob Chapek. Foto: Mindy Schauer / Scanpix Vis mer