<strong>BYTTET UT:</strong> Louis C.K. er beskyldt for sextrakassering. Det får konsekvenser for skuespillerens karriere. Foto: NTB/Scanpix
BYTTET UT: Louis C.K. er beskyldt for sextrakassering. Det får konsekvenser for skuespillerens karriere. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Louis C.K.

Disney vraker skuespiller etter anklager om sextrakassering

Louis C.K.s karakter i «Gravity Falls» blir dubbet på nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren og komikeren Louis C.K. har vært i hardt vær den siste tiden.

I november skrev The New York Times at fem kvinner har anklaget C.K. for trakasserende oppførsel. Blant annet skal han ha tvunget noen av dem til å se ham masturbere.

C.K. er kjent fra TV-programmer som «Parks And Rec», «SNL» og sin egen serie, «Louie».

Vrakes

The Hollywood Reporter melder nå at komikerens stemme er tatt av Disneys tegnefilmserie «Gravity Falls».

C.K hadde den amerikanske stemmen til karakteren, «The Horrifying Sweaty One-Armed Monstrosity», en av skapningene som angriper byen i seriens siste episode i 2015. Serieskaper Alex Hirsch har nå tatt over stemmen.

C.K.s replikker som innebærer et forsøk på å besnakke folk inn i skapningens gigantsike munn, kan trekke uheldige paralleller til komikerens oppførsel.

Ny versjon

Den nye dialogen skal antagelig ha blitt spilt inn sist måned, og har nå erstattet den gamle prestasjonen. Nå går serien i reprise på Disney XD.

Også andre som er beskyldt for seksuell trakassering i Hollywood, som Kevin Spacey, som i utgangspunktet hadde rollen J. Paul Getty i «All the Money in the World», har blitt erstattet av Christopher Plummer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer