Disse 20 spillene gleder vi oss mest til

Mange godbiter på vei.

Disse 20 spillene gleder vi oss mest til
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sommeren er dessverre på hell, men som en solid trøst betyr det også at vi er på vei inn i det årlige rushet av storspill som slippes i tiden fram mot jul.

De siste årene er vi blitt bortskjemte med eksepsjonelt mange bra spill i høst- og vintersesongen, og årets lineup er heller ikke til å fnyse av.

Vi har tatt en titt på spillene som er blitt bekreftet utgitt fram mot jul, og plukket ut de som ser aller mest lovende ut.

Som alltid med slike lister er det en høyst subjektiv liste som ikke alle vil være enige i - men det er jo det vi har kommentarfeltet til, slik at du der kan komme med din liste over spillene du gleder deg mest til.

Spillene er ramset opp kronologisk etter utgivelsesdato.

«Tales of Monkey Island» For: Pc, Wii Kommer: 20. august

Nå er riktignok denne episodebaserte spillserien allerede godt i gang, men utover høsten kommer det ytterligere fire episoder der vi følger gode, gamle Guybrush Threepwood på nye eventyr. Telltale kom trygt i havn med førsteepisoden, som etter noen timers spilletid brått ble avsluttet med en ytterst spennende scene. Hvor serien tar oss videre i forsøket på å redde Elaine fra den grusomme spøkelsespiraten LeChuck, skal bli interessant - og forhåpentligvis svært morsomt - å finne ut av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer