Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse artistene skal tolke hverandres låter på TV 2-skjermen

Kurt Nilsen, Morten Abel og Ole Paus til «Hver gang vi møtes».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes» hadde over 700 000 seere, førte til flere nye hitlåter og ble premiert med to Gullruten-priser under utdelinga i mai.

Dagbladet har tidligere skrevet at det blir en ny sesong av programmet, der folkekjære artister tilbringer flere dager sammen og tolker hverandres låter, og i dag ble det også kjent hvilke artister som deltar i programmets andre sesong.

Marion Ravn (28), Morten Abel (49), Ole Paus (65), Kurt Nilsen (33), Magnus Grønneberg (45), Lene Marlin (31) og Anita Skorgan (53) har alle takket ja.

- Fantastisk cast Det melder VG Nett i dag.

Presseansvarlig for «Hver gang vi møtes», Kari Austefjord, bekrefter det celebre ensemblet overfor Dagbladet.

- Vi er absolutt fornøyde. Det er et helt fantastisk cast, en meget fin gjeng bestående av veldig flinke og dyktige sangere og låtskrivere. Det blir kjempebra, sier programdirektør i TV2, Pil Gundelach Brandstrup, til Dagbladet.

Nytt møtested Hun forteller at det har vært en lang prosess med å finne de rette artistene, men at castet de nå har samlet virkelig lever opp til forventingene TV 2 hadde i forkant.

- Vi er virkelig stolte over å ha fått disse flotte artistene på plass. De er i full gang med å kikke på hvilke låter de vil tolke av hverandre nå. Vi ser fram til nye magiske musikalske øyeblikk, sier programdirektøren.

Gundelach Brandstrup kan også fortelle at innspillingen vil skje i sommer, men at stedet artistene samles ikke vil være på Hvaler Gjestgiveri der sesong én ble innspilt.

TAKKET JA: Stavanger-artisten Morten Abel. Foto: ERLING HÆGELAND/Dagbladet
TAKKET JA: CC Cowboys' Magnus Grønneberg. Foto: Privat
TAKKET JA: Kurt Nilsen. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
TAKKET JA: Marion Ravn. Foto: Nina Ruud
TAKKET JA: Lene Marlin. Foto: ERLING HÆGELAND / DAGBLADET
TAKKET JA: Ole Paus. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TAKKET JA: Anita Skorgan. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
SESONG ÉN: Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Vinni, Anne Grete Preus og Bertine Zetlitz utgjorde den musikalske gjengen i første sesong av programmet. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2
SESONG ÉN: Øystein Dolmen, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Vinni, Anne Grete Preus og Bertine Zetlitz utgjorde den musikalske gjengen i første sesong av programmet. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV 2 Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!