Disse artistene skal tolke hverandres låter på TV 2-skjermen

Kurt Nilsen, Morten Abel og Ole Paus til «Hver gang vi møtes».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes» hadde over 700 000 seere, førte til flere nye hitlåter og ble premiert med to Gullruten-priser under utdelinga i mai.

Dagbladet har tidligere skrevet at det blir en ny sesong av programmet, der folkekjære artister tilbringer flere dager sammen og tolker hverandres låter, og i dag ble det også kjent hvilke artister som deltar i programmets andre sesong.

Marion Ravn (28), Morten Abel (49), Ole Paus (65), Kurt Nilsen (33), Magnus Grønneberg (45), Lene Marlin (31) og Anita Skorgan (53) har alle takket ja.

- Fantastisk cast Det melder VG Nett i dag.

Presseansvarlig for «Hver gang vi møtes», Kari Austefjord, bekrefter det celebre ensemblet overfor Dagbladet.

- Vi er absolutt fornøyde. Det er et helt fantastisk cast, en meget fin gjeng bestående av veldig flinke og dyktige sangere og låtskrivere. Det blir kjempebra, sier programdirektør i TV2, Pil Gundelach Brandstrup, til Dagbladet.

Nytt møtested Hun forteller at det har vært en lang prosess med å finne de rette artistene, men at castet de nå har samlet virkelig lever opp til forventingene TV 2 hadde i forkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer