Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Disse bøkene selger mest

Og Bestselger-Eli blir lydbok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ifølge den første Boklista fra 2007, selges «Drageløperen» av Khaled Hosseini mest over disk akkurat nå.

Det stemmer ikke helt, for ved nyttår forsvant nemlig titler som er gitt ut før 2006 ut av statistikken. Det gjelder blant annet salgs- og utlånsmester Anne B. Ragdes «Eremittkrepsene».

Men reglene gjelder for alle, og det går i Hosseinis favør denne gangen. Nummer to på lista er Christopher Paolini «Den eldste», som dermed har passert «Hjem» av Anne Karin Elstad.

Den største klatreren er imidlertid Kjørebok 2007 signert Otto Risanger. Den er nummer to på lista for generell litteratur denne uka.

Men Eli Hagen er fortsatt i topp med sin «Elskerinne, sekretær og hustru», og i forrige uke meldte Dagens Næringsliv at boka blir lydbok.

SUKSESS: Khaled Hosseini følger opp suksessen «Drageløperen» med «Tusen strålende soler» som kommer ut på norsk til våren. Foto: AP/SCANPIX
SUKSESS: Khaled Hosseini følger opp suksessen «Drageløperen» med «Tusen strålende soler» som kommer ut på norsk til våren. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
BLIR LYDBOK: Eli Hagens biografi.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!