Disse deltakerne gjorde sterkest inntrykk på «Luksusfellen»-eksperten

Og slik gikk det med dem.

RISIKERTE Å MISTE ALT: Peggy Bjørnsen (54) deltok i «Luksusfellen» i fjor. Med hjelp fra ekspertene og eget pågangsmot har hun nå fått beholde både leilighet og bil. Foto: TV3
RISIKERTE Å MISTE ALT: Peggy Bjørnsen (54) deltok i «Luksusfellen» i fjor. Med hjelp fra ekspertene og eget pågangsmot har hun nå fått beholde både leilighet og bil. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg vil gjerne takke for hjelpen jeg fikk. Jeg er utrolig lettet og glad for den jobben ekspertene la ned, sier Peggy Bjørnsen (54) til Dagbladet. 

Hun er en av flere tidligere deltakere i «Luksusfellen». 

I et større intervju i Dagbladets fredagsseksjon forteller forbrukerøkonom og «Luksusfellen»-ekspert Silje Sandmæl om arbeidet med TV3-programmet. Hun forteller at møtene har gjort sterkt inntrykk på henne, og en av dem hun husker best er Bjørnsen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer