«Hver gang vi møtes»

Disse deltar i neste års «Hver gang vi møtes»

Denne uka samles sju artister seg på Vestre Kjærnes gård for å spille inn TV 2-programmet. Odd Nordstoga er en av dem.

HVER GANG VI MØTES: Disse sju skal dele sine historier og synge hverandres sanger i neste års «Hver gang vi møtes». Innspillingen er i gang på Vestre Kjærnes går i Våler kommune. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HVER GANG VI MØTES: Disse sju skal dele sine historier og synge hverandres sanger i neste års «Hver gang vi møtes». Innspillingen er i gang på Vestre Kjærnes går i Våler kommune. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Hver gang vi møtes» er blitt et fast innslag på TV-skjermen. Konseptet er velkjent: sju kjente, norske artister flytter inn på Vestre Kjærnes gård i Våler kommune for ei uke. For hver dag skal en ny artist hylles og covres av de andre, og til kvelden samles alle til en musikalsk festmiddag.

Selv om programmet sendes i januar, spilles det inn om sommeren. Onsdag denne uka startet innspillingen til niende sesong av «Hver gang vi møtes». Når Dagbladet kommer inn på gårdstunet, er det Odd Nordstoga som skal først i ilden.

- Håper på latter

Med på laget er også Hellbillies-vokalist Aslag Haugen, Linnea Dale, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Tuva Syvertsen og Chris Holsten. Til kvelden samles alle sju til middag og en musikalsk kveld i Nordstogas navn.

- Jeg håper at det blir mye humor og latter. Det er to ting som funker på TV, og det er latter og gråt. Da er det bra at det blir mye latter, tenker jeg, sier Nordstoga.

Sangeren og komponisten fra Vinje i Telemark slo gjennom for fullt med albumet «Luring» i 2004. Blant de mest kjente låtene hans finner du «Kveldssong for deg og meg», «Heim te mor» og «Ein farfar i livet».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer