Disse deltar i Stian Blipps danseprogram

Åtte kjendiser klare for «Mitt Dansecrew».

KLARE: Disse åtte kjendisene er klare for TV 2s nye dansekonsept «Mitt Dansecrew», med Stian Blipp i spissen. Foto: Espen Solli / TV 2
KLARE: Disse åtte kjendisene er klare for TV 2s nye dansekonsept «Mitt Dansecrew», med Stian Blipp i spissen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av måneden ble det kjent at TV2s Stian Blipp (24), som for tiden leder seerne gjennom «Idol», er klar med sitt eget danseprogram.

«Mitt Dansecrew», som har premiere på nyåret, skal følge åtte kjendiser som sammen med hvert sitt dansecrew skal kjempe om å levere de beste dansenumrene.

Tirsdag ble det klart hvilke fjes som tar del i programmet.

Mangfoldig Politiker og informasjonssjef for Nortura, Eskil Pedersen (30) er blant dem som dukker opp i tv-ruta.

Til TV 2 forteller Pedersen at han ser fram til å medvirke i programmet.

- Det gleder jeg meg til, det tror jeg blir bra. Og så blir det spennende å gå ut av komfortsonen sin, forteller han til kanalen.

Artist, «Idol Junior»-dommer og realitystjerne Sandra Lyng Haugen (27), er også plukket ut til å delta.

- Dans er ikke noe jeg kan eller mestrer, så jeg tror det å stå på scenen og gjøre noe jeg ikke er hundre prosent trygg, vil gjøre meg veldig nervøs, opplyser hun.

Nytt konsept Også Briskeby-vokalist Lise Karlsnes (34), DJ og programleder Thomas «Fingern» Gullestad (33), blogger Sophie Elise Isachsen (19), komiker og «Norske Talenter»-dommer Lisa Tønne (36), NRK Super-programleder Markus Bailey (22) og TV 2-sportsanker Susanne Furøy Wergeland (29) vil bli å se i «Mitt Dansecrew».

- Det som er gøy med programmet er at det aldri har blitt gjort før. Konseptet er helt nytt og dette gleder jeg meg ekstremt til.

- Det ligger mitt hjerte nært, og jeg føler at dette er babyen min, sa programleder Stian Blipp i en pressemelding, da lanseringa ble kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer